Om Ateljé The Golden Light

Ateljé The Golden Light drivs av Ing-Marie Berglund, konstnär och lärare i Vedic Art.

Ing-Marie är utbildad inom det konstnärliga men har också flera utbildningar inom området personlig utveckling, där hon också erbjuder kurser och privata sessioner i SVH. Se länk serenityvibrationhealing.com 


Ing-Marie om sig själv som konstnär

Jag har målat till och från genom hela livet, men när jag började med Vedic Art 2006, satte det verkligen fart på måleriet och konstnärskapet!

Jag älskar att utforska alla underbara färger, att få kontakt med min kreativitet och använda den på många sätt, också i mitt liv, när kreativiteten hjälper mig att se nya perspektiv.

Att stå framför en vit duk, känna in vilken färg jag vill börja med och sen dra det första penseldraget - det svindlar, processen är igång. Den vita duken fylls med färgklick efter färgklick. Jag vet aldrig på förhand vad som kommer att uppstå medan jag målar. Det är lika spännande varje gång!

Jag vill hitta en väg förbi det låsta och det givna, öppna upp för nya möjligheter, hitta uttryck för något som jag tror finns i oss alla, som vi känner igen med andra sinnen än intellektet. Bestämda former sätter etiketter - men varför begränsa oss? Vi är så oändligt mycket mer ...

Varje målning är upp till betraktaren vad man ser och känner - inget är mer rätt än något annat! 

Utställningar sen 2008 i Stockholm, Järna, Södertälje, Vagnhärad, Gnesta och Taxinge. 

Konstnärliga utbildningar:   Rudolf Steinerseminariet i Järna,  Vedic Art och lärare i Vedic Art.

Medlem i Järna konstnärsförening. 

Ateljé The Golden Light ligger centralt i Järna. Lätt att ta sig till via pendeltåg till Järna station och sen ca 10 min promenad, eller med bil. Parkering finns i närheten.


Välkommen till oss!