The Golden Light

- find your true self

Hej!

Så roligt att du hittat in på min hemsida. Själv heter jag Ing-Marie Berglund och startade min firma The Golden Light, för att kunna dela med mig till andra om denna fantastiska metod för förändring och healing, Serenity Vibration Healing, SVH, som har blivit min väg sedan många år tillbaka.

Min egen utvecklingsresa började (eller har väl alltid funnits där, men omedvetet innan dess) för många, många år sedan, efter en separation från ett långvarigt förhållande. Jag mådde dåligt, och tack vare det, började treva mig fram, för att hitta något som kunde hjälpa mig må bättre. Efter många terapier och utvecklingskurser, landade jag i SVH, som är det bästa jag någonsin provat och jag vet att SVH är min väg. Kanske det också är din? Kanske var det meningen med att du surfade in på just den här hemsidan.

Jag har praktiserat och utvecklat mig inom SVH, sedan 2006. Idag är jag både lärare och lär ut på två nivåer inom SVH, och Level 4 Mastery Serenity Practitioner och har enskilda healing sessioner per telefon. Level 4 Mastery, är den högsta nivån f.n. inom SVH. Metoden utvecklas och fördjupas ständigt, vilket jag har fått erfara under de år jag praktiserat SVH. Det är en ständig utveckling, precis som när man börjat jobba med sig själv, det är ett "on going project" hela tiden. Vilket jag tycker är så spännande och intressant att fördjupa sig i, förstå mer och mer, få nya insikter osv.


Ateljé The Golden Light

Jag är också konstnär, utbildad vid Rudolf Steinerseminariets konstnärliga linje, i Järna, och även lärare i Vedic Art sedan 2008. Jag har gett workshops och kurser under många år, men f.n. erbjuder jag endast privat undervisning i Vedic Art

Jag har ställt ut sedan 2008, både separat-och deltagit i samlingsutställningar i Stockholm och olika orter i Södermanland. Jag deltog i Gnesta konstrunda 2012 och Järna konstrunda första gången 2011. Representerad på Vedic Art Train installation i Helsingfors 2012, samt i Stockholm 2017.

Medlem i Järna konstnärsförening, se nedanstående länk

http://www.jarnakonstnarsforening.se/konstnarer/ing-marie-berglund.html